CHEVROLET (1992)

Deze Chevrolet is de eerste foodtruck die Rolling D’ice in bedrijf heeft genomen. Van oorsprong was het Amerikaanse ambulance, die later in Nederland is omgebouwd tot een camper. Nu is hij volledig gereviseerd en aangekleed tot Rolling ‘Dice truck. De Chevrolet is voorzien van twee iceplaten, waar mee de lekkerste ice rolletjes worden gemaakt.

TOEKOMST.

In de toekomst wil Rolling D’ice meer foodtrucks gaan bouwen. Al deze wagens zullen de zelfde stijl krijgen. Momenteel wordt er gewerkt aan de Chevolet 2001, deze wagen zal ook om gebouwd worden tot een Rolling D’ice ijswagen. Als deze klaar is zal er gewerkt gaan worden aan de GMC 1979, een 9 meter lange foodtruck. Met deze GMC zal Rolling D’ice meerder producten aan gaan bieden welke dat worden houden we nog even geheim.

 

Er wordt door meerder bedrijven samen gewerkt aan de foodtrucks van de EDR Catera Groep.

Verschillende bedrijven.

Grafic design.
CAS Grafisch Ontwerp

De gehelen huisstijl is ontworpen door het bedrijf CAS Grafisch Ontwerp ze verzorgen onder meer drukwerk en alle signing. Ok de website is gemaakt door CAS.

Handyman.
Snoeijhard Klusbedrijf

Al het timmer en schilder werk wordt uit gevoerd door het timmer bedrijf Snoeijhard. Heel het intereur is opmaat gemaakt.

Fouder & Developer.
EDR Catera

Rolling D’ice is een onderdeel van de EDR Catera Groep. Deze Groep zal bestaan uit meerder foodtrucks. De invulling van de foodtrucks worden bedacht door Edgar Ras hij tevens de eigenaar van al deze ondernemingen.

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!